Haven van IJMuiden, thuisbasis van BEPROMA

Haal maximaal rendement uit uw installaties.

(zowel technisch als financieel)

BEPROMA biedt een keur aan ondersteunende taken, die wij aanbieden onder de noemer:

BEHEER

De termen beheer, technisch beheer, totaal beheer, etc. worden vaak gebruikt in relatie tot Asset Management*. BEPROMA vindt de aanduiding "Beheer" echter een te simpele aanduiding voor een scala aan diensten en werkzaamheden. Wij zijn van mening dat "Beheer", net als alle dienstverlening, maatgesneden moet zijn en per klant(groep) verschillend kan worden ingevuld.

Als algemene uitleg van de term "Beheer" komt voor de meeste van onze klanten het best in de buurt:

“De zorg en verantwoordelijkheid nemen voor diensten en producten, die nodig zijn voor een optimale bedrijfsvoering van de opdrachtgever en deze diensten en producten exploiteren op een manier die in alle opzichten past bij die opdrachtgever.”

Over het algemeen kunnen ook de VvE's -soms met een beetje toelichting en fantasie- zich hierin herkennen.

Als voorbeelden van die diensten en producten kunt u denken aan:

Ook andere facilitaire diensten, zoals bijvoorbeeld schoonmaak, groenverzorging en afvalverwijdering kunnen desgewenst door BEPROMA worden beheerd. Het spreekt van zelf dat u niet verplicht bent om alle diensten af te nemen. Met u stellen wij graag het meest passende pakket voor u samen.

Neemt u gerust contact met ons op als dit u aanspreekt. Wij lichten uw voordelen graag toe.

* Asset Management:
“Het beheren van kapitaalintensieve (productie)installaties met als doel deze een optimale bijdrage te laten leveren aan het (primaire) proces. Dit doel wordt gerealiseerd door optimalisatie van de kosteneffectiviteit van de installatie”

en Kosteneffectiviteit als
“De juiste balans tussen beschikbaarheid, betrouwbaarheid, productiviteit, benuttingsgraad en bijbehorende kosten.”