Haven van IJMuiden, thuisbasis van BEPROMA

Het bedrijf BEPROMA

Wat of liever gezegd: wie is BEPROMA?

BEPROMA is een voornamelijk regionaal* werkend bureau voor technische en facilitaire dienstverlening. Wij helpen zowel profit als non-profit organisaties hun resultaat te verbeteren door effectiever om te gaan met de huisvesting en interne facilities en deze te optimaliseren. Wij helpen uw organisatie om de technische en facilitaire processen efficiënter te sturen en zowel op strategisch als tactisch en operationeel niveau onder controle te krijgen.

Sinds 1 september 2013 is BEPROMA -we mogen wel zeggen: op veler verzoek- ook actief op de particuliere markt.

Om te beginnen met de Quick Energie Scan en de Basis Energie Scan. Maar dat is slechts het begin.

BEPROMA wil ook voor onze particuliere klanten een steun en toeverlaat zijn bij energiebesparing, invoeren van alternatieve energie en duurzaamheid van de huisvesting.

Het hart van BEPROMA wordt gevormd door de eigenaar / directeur, Ben Wouda.

Ben Wouda, directeur van BEPROMA

Ben is zijn technische carrière in 1977 begonnen in dienst van een teken- en ontwerpbureau als ontwerper/ calculator van elektrotechnische installaties en is sinds 1982 gespecialiseerd werkzaam in het onderhoud aan gebouw gebonden installaties, later aangevuld met facilities. In eerste instantie in dienst van een grote eigenaar van gebouwen, KPN Telecom. Dit bedrijf had niet alleen een eigen onderhoudsdienst voor gebouwen en installaties, maar besteedde ook het nodige aanleg en onderhoud uit. Tevens werden verbouwingen en aanpassingen aan gebouwen en installaties veelal in eigen beheer uitgevoerd. Ben was als leidinggevende verantwoordelijke voor de gebouwen in Noord Holland.

Vanaf begin 1995 is Ben werkzaam geweest voor grote, landelijk werkende technisch en facilitair dienstverleners, achtereenvolgens als manager projectenbureau, manager uitvoering, accountmanager, Property manager, contractmanager en bedrijfsleider Technisch Beheer. Hij heeft -naast een keur aan technische opleidingen op zowel elektrotechnisch, als klimaat-, regeltechnisch en ander werktuigbouwkundig vakgebied- ook veel managementopleidingen gevolgd.

Ben heeft de opleiding tot energiecoördinator al in 1987 met goed gevolg afgerond. Hij heeft de ontwikkelingen in dit specialisme nauwlettend gevolgd en zijn kennis op peil gehouden. Met recht een all-round specialist!

Mede door de jarenlange ervaring, maar ook door onze nieuwsgierigheid naar nieuwe technieken en voortdurende bijscholing heeft BEPROMA een omvangrijk netwerk van gewaardeerde relaties.

BEPROMA is pas vanaf 2007 is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, daarom mogen we met trots zeggen:

BEPROMA is jong, maar heeft een schat aan ervaring!

*Regionaal:
Hoewel gevestigd in IJmuiden verstaat BEPROMA onder regionaal de Metropool Regio Amsterdam, een cirkel met een straal van ongeveer 40 km, omvattend:

  • Kennemerland en regio Haarlem
  • IJmond Noord (Beverwijk, Heemskerk, Castricum, etc.)
  • IJmond Zuid (Santpoort, Velsen, Velserbroek, IJmuiden, Spaarnwoude, etc.)
  • Bollenstreek (Hillegom, Lisse, Nieuw Vennep, etc.)
  • Zaanstreek (Zaandam, Purmerend, etc.)
  • Regio Alkmaar (Heiloo, Heerhugowaard)
  • Regio Amsterdam / Amstelveen, etc.
  • Noord-Holland Noord, Noord-Holland Midden en Noord-Holland Zuid
  • .......etc.

Het spreekt voor zich dat we onze relaties met meerdere vestigingen ook buiten deze regio graag op al hun vestigingen van dienst zijn.